Schrack Technik Kft.

VISIO 45 fali kapcsoló család

Termékáttekintés

 

 

Modern design

Az egyenes, sima vonalú időtlen design.

A tökéletesen egyenes, letisztult forma és a finom tapintású felület minden szögből lenyűgözően elegáns megjelenést biztosít.

 

Moduláris

Egy olyan átfogó rendszert terveztünk, amely különféle elemekből építhető össze,így Ön kedvére összeállíthatja saját kapcsolóit.

A rendszer alapelemei modulárisak, így egy kereten belül a készülékek függőlegesen és vízszintesen is összeépíthetők.

 

Univerzális

A kapcsolók rendkívül könnyen szerelhetők és széles kínálatunk minden igényt kielégítő termékskálát kínál.

A készülékek univerzálisan használhatók kerek és szögletes dobozhoz egyaránt, így kiváló megoldást nyújtanak mind új telepítés, mind felújítás során.

VISIO 45 moduláris megoldás szögletes szerelődobozokhoz

A süllyesztett szögletes szerelődoboz számos kapcsolóbetét, dugaszolóaljzat kombináció beépítését teszi lehetővé. A betétek könnyen bepattinthatók a szerelőkeretbe. A különleges bepattintós technika jelentősszerelési időmegtakarítást eredményez.

VISIO 45 moduláris megoldás kerek szerelődobozokhoz

VISIO 45 kerek szerelődobozokkal is változatos megoldásokat kínál. A szerelés lehet vízszintes vagy függőleges, egyes vagy kombinált (pl. 2 x 2M). A rendelkezésre álló szerelőkeretek egyszerűen felszerelhetők, a kialakítás elegendő helyet biztosít a gyors szereléshez (rögzítő karom, több furat csavarok részére). Több rögzítő keret összekapcsolható, amelyek ezután stabil és tökéletesen illeszkedő egységet alkotnak.