Schrack Technik Kft.

Schrack Store üzletek - szerződött partnerek

Schrack Store üzlethálózat

Store üzlethálózatunkat azzal a céllal építjük, hogy partnereink  elégedettségét növeljük, vevőik a termékeinkhez egyszerűen, gyorsan hozzájuthassanak. Üzleteink kínálatában rengeteg termék szerepel az erősáramú elosztótechnika termékpalettánkból, az polcainkon a villamosipari termékek teljes palettája megtalálható, lehetővé téve partnereink számára a raktárról történő, azonnali kiszolgálást.

Ez, továbbá átgondolt és rendszerbefoglalt termékkínálatunk biztosítja számunkra, hogy a különböző elvárásokra és a vevők napi igényeire közvetlenül reagáljunk. Az üzleteinkben kiválóan képzett szakembergárda várja a vásárlókat, szakértő támogatást nyújtva számukra, ezzel elősegítve a gyors és hatékony együttműködést.

A Store mellett budapesti központunk és vidéki értékesítő kollégáink az eddig megszokott módon továbbra is stabil támogatást, szakmai és műszaki tanácsadást nyújtanak partnereinknek termékeinkről illetve a tervezések,
a projektek, a szerelt elosztó berendezések megvalósításában egyaránt.

Komplex, átfogó árukínálat

A Store megnyitásával a termékek szó szerint kézzelfogható közelségbe kerülnek, a készülékeket vásárlóink a polcokról levehetik, megtekinthetik. Üzleteink az erısáramú elosztótechnika és a villanyszerelés területén átfogó, komplex, raktárról azonnal elvihető árukínálattal rendelkeznek.

Vásárlás és tanácsadás

Üzleteinkben a partner kereskedőink szakembereivel közösen biztosítjuk vevőink számára egy helyen a magas műszaki színvonalú termékek készletről történő kiszolgálását és a korrekt, pontos szakmai tanácsadást. Ezzel segítjük vásárlóinkat készleteink megismerésében, és a gyors, egyszerű vásárlás megvalósításában.

Schrack Store üzletek