Vállalatunkról

Információk a vállalatról, a cégcsoportról

A SIKERES ÉPÜLETÉRT - SCHRACK TECHNIK

Az összetett műszaki feladatok és nagyszámú szabványok miatt szükséges, hogy mind a vállalkozó, mind a befektető kompetens és megbízható támogatást kapjon munkája során. Ebben partner cégünk, a Schrack Technik.

A nemzetközi tapasztalatok, az innovatív termékek és a legjobb szakemberekből álló csapat elengedhetetlen a sikerhez. A Schrack Technik az a szakértő, amelyben Ön megbízhat beruházásainak minden egyes szakaszában - a tervezéstől egészen az átadásig.

100 ÉVE EURÓPÁBAN

A Schrack Technik Csoport a világ egyik vezető technológiai vállalata, mely az energiaelosztás és adatátvitel termékeire és megoldásaira szakosodott. A vállalat ausztriai központjával és saját tulajdonú leányvállalatainak kiépítésével Közép-Európában igen erős piaci jelenléttel bír, emellett termékei partnercégeken keresztül világszerte több mint 40 országban találhatók meg. 

A cég komplett termékpalettája a kapcsolószekrényektől, reléktől, megszakítóktól a biztonsági világítás és az adatátviteli hálózatokig biztosít átfogó kínálatot ügyfelei számára.

A Schrack Technik egyike azon kevés vállalatoknak, amelyek portfoliója lefedi a villamos ipar teljes spektrumát. A stratégiai fontosságú területeken, mint a megszakítók, hálózati technológia, biztonsági világítás és relék a Schrack Technik piacvezető pozíciót tölt be. A legjobb minőségű termékek költséghatékony megoldásai erősítik a Schrack Technik partnereit a piaci verseny során.

22 ÉVE MAGYARORSZÁGON

A cég magyarországi leányvállalata budapesti központtal több, mint 20 éve alakult. Képviselőivel számos további nagyvárosban - Debrecenben, Győrben, Miskolcon, Pécsen, Szegeden, Székesfehérváron, Szolnokon, Zalaegerszegen – és kiépített Schrack Store üzlethálózatával az ország területét lefedve áll partnerei rendelkezésére. 

10.000 termék 24 órán belül

Tudjuk, milyen fontos Önnek, hogy a megrendelt terméket időben kapja meg. A Schrack nagy hangsúlyt fektet sz időgarantált szállításra. Ausztriában, Bécs mellett működik a Schrack Technik logisztikai centruma. Erre a raktárbázisra alapozva indította el a cég Magyarországon 24 órás kiszállítását, több mint 10.000 termék esetén.

Business Superbrand s

A Business Superbrands cím kétszeri elnyerése komoly siker számunkra, hiszen a díj olyan pozitív visszajelzés brandünkről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.

Cégünk üzleti filozófiájának a növekedést választotta, a jelenlegi, általános gazdasági helyzet ellenére kellően erősek vagyunk a fejlődéshez. Hisszük, hogy a Business Superbrands minősítés, amelyet márkánk már két akalommal is elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóinknak, partnereinknek mindennapi választásukhoz.

Azon dolgozunk a jövőben is, hogy partnereinkkel közösen minél több elégedett vevőt szolgáljunk ki, és így tovább növeljük a Schrack márkanév ismertségét.