Schrack Technik Kft.
  • Útvilágítás

    Az útvilágítás biztonságot garantál, egyedi hangulatot ad a kertnek és különlegessé teszi azt. Útvilágítás használatával csökkentheti a botlásveszélyt a bejárati ajtóig vezető úton.

Útvilágítás – Biztos lépések a bejárati ajtóig

Sötétben biztonságosan kivinni a szemetet, éjjel megbotlás nélkül megtalálni a bejárati ajtóhoz vezető utat, vagy egyszerűen csak hangulatossá tenni a kertet: útvilágítás alkalmazásával ez mind lehetséges! Útvilágítások kialakításához elsősorban állólámpák és oszloplámpák használatosak, amelyek bevilágítják és kihangsúlyozzák az utat. Ez világítási megoldás nappal is egyedi megjelenést kölcsönöz kertjének. A Schrack webáruházában a legkülönbözőbb kivitelű és megjelenésű állólámpák és oszloplámpák közül választhat. Tegye esztétikussá az útvilágítást szinte észrevehetetlen miniatűr lámpákkal, amelyek csak néhány centiméterre nyúlnak ki a talajszintből, vagy az utcai kandeláberekhez hasonlító állólámpákkal. Az utak megvilágításának másik lehetőségét a talajba építhető lámpák használata jelenti. Ezek a lámpák szolid, letisztult kivitelűek és nappali fényben gyakorlatilag észrevehetetlenek. Éjszaka azonban varázslatos hangulatot kölcsönöznek a kertnek és megmutatják a házhoz vagy a bejárati ajtóhoz vezető utat. Kérjük, hogy talajba építhető lámpák használata esetén vegye figyelembe a talajba építhető lámpák beépítésére vonatkozó irányelveinket.

Funkcionális jellemzői mellett az útvilágításnak a kert összképéhez is illeszkednie kell. Döntse el méret alapján, hogy az út mindkét oldalát meg kívánja világítani, vagy elegendő az egyik oldal megvilágítása. Az állólámpák vagy oszloplámpák eltolt elhelyezése kiváló lehetőséget ad az út biztonságos és teljes bevilágításához.

A Schrack Technik lámpái természetesen teljesítik a kültéren használt útvilágításokra érvényes műszaki szabványok előírásait. A Schrack útvilágító lámpák konstrukciója és anyaga megfelel a kültéri felhasználás támasztotta követelményeknek.

Termékek áttekintése

Kültéri lámpatestek