Schrack Technik Kft.
  • Teraszvilágítás

    Érezze magát a teraszán ugyanolyan kényelemben, mint a nappalijában! A teraszvilágítással kellemes, romantikus hangulatot kölcsönözhet a terasznak, a loggiának, a balkonnak vagy a tetőterasznak.

Teraszvilágítás – Nappali helyiség kültéren

Legyen szó bármilyen ízlésű és stílusú berendezésről, a hangulatos és elegendő megvilágítás elengedhetetlen ahhoz, hogy kellemesen tölthesse el az esti órákat a teraszán. Megfelelő mennyiségű, ám nem vakító fényt használva varázslatos hangulatot kölcsönözhet a terasznak, és kellemesen töltheti az estét például egy jó könyv társaságában.

Az állólámpákkal vagy oszloplámpákkal a terasz széle mentén helyezheti el, a fali lámpákkal alapvilágítást adhat, míg az állólámpákkal a lakótereket megvilágító olvasólámpákhoz vagy design-elemekhez alakban és kivitelben rendkívül hasonló világítótesteket használhat. A padlólámpák design elemként használhatók, kellemes meleg fényt adnak és optimálisan világítják be a teraszt.

A fények pontos megtervezése építészeti feladat, amely számos lehetőséget nyújt a terasz hangulatosabbá tételéhez, függetlenül attól, hogy egy romantikus menedéket szeretne kialakítani az enyhe nyáresték eltöltésére, vagy egyszerűen csak modern hatást kíván kölcsönözni a világítással.

Termékek áttekintése

Kültéri lámpatestek