Schrack Technik Kft.
  • Kerti világítás

    A kerti világítás sokkal több, mint egy egyszerű kültéri világítás. Ahhoz, hogy a kert kellemes és barátságos hangulatú legyen, a világítását éppen olyan gondossággal kell kialakítani, mint a belső terekét.

Kerti világítás

A kerti világítás számos részterületre osztható. Ide tartoznak például az útvilágítások, a teraszvilágítások, a falvilágítások, a garázsvilágítások valamint a tárgymegvilágítások lámpái. Nem mindegyik lámpa rendelkezik azonban speciális funkcióval. Sok kerti lámpa egyszerű díszlámpaként funkcionál, és egyetlen feladata a kert szebbé tétele.

Termékek áttekintése

Kültéri lámpatestek

Kerti világítás – Teremtsen kellemes és nyugalmas környezetet!

Éjszakánként a kerti világítás a biztonságot szolgálja, emellett egyedi hangulatról is gondoskodik, hogy ön egész évben, minden napszakban teljes pompájában élvezheti a kertjét. Csak pillantson ki nappalija ablakán, és máris gyönyörködhet a kert esztétikus éjjeli világításában!

Ahhoz, hogy a kert kellemes és barátságos hangulatú legyen, a világítását éppen olyan gondossággal kell kialakítani, mint a lakótérét. Érezze magát a kertben ugyanolyan kellemesen, mint a négy fal között! Ehhez a megfelelő lámpa mellett olyan világítótest szükséges, amely teljesíteni tudja a kültéri használatra vonatkozó követelményeket is.

A lámpák kiválasztása

A kültérre szánt lámpáknak és világításoknak rendkívül ellenállóknak kell lenniük az időjárási hatásokkal szemben. Mindig vegye figyelembe a specifikációt, és csakis csúcsminőségű világítótestet illetve lámpát válasszon, hogy elkerülje az áramütést vagy az egyéb baleseteket. Kerti világítás vásárlásakor emiatt az eszköz védelmi osztálya döntő fontosságú. Ha a kerti lámpák önmagukban állnak, védelmi osztályuk semmiképpen sem lehet alacsonyabb mint IP44. Amennyiben víz közelébe kíván kerti világítást telepíteni, esetleg vízálló vagy vízbe meríthető világításra van szüksége, IP68 védettségű készüléket válasszon.

Még több kerti világítás

Homlokzatvilágítás
Homlokzatvilágítás

A homlokzatvilágítás esztétikus megjelenést biztosít a magánházak számára, a vállalati épületeket pedig egyedivé teszi

Teraszvilágítás
Teraszvilágítás

Érezze magát a teraszán ugyanolyan kényelemben, mint a nappalijában!

Kiemelő megvilágítás
Kiemelő megvilágítás

A kiemelő megvilágítás új megjelenést és különleges hangulatot kölcsönöz a virágok, a fák és az ágyások számára.

Útvilágítás
Útvilágítás

Az útvilágítás biztonságot garantál, egyedi hangulatot ad a kertnek és különlegessé teszi azt...

Kertvilágítás - Inspiráció

További információk