Schrack Technik Kft.

LED LINK LINE

LED LINK LINE Cat.6A STP moduláris rendszer

A SCHRACK TECHNIK LED LINK LINE termékcsoportja irodákba, számítógépközpontokba és ipari környezetbe szánt, kiemelkedő minőségű kábelrendszert takar.

LED LINK LINE aljzatmodul RJ45 árnyékolt

A szerelés igen egyszerű. A csatlakozóblokkokat egy fogóval kell a kábelre krimpelni. Ezután a csatlakozóblokkokat az aljzatokba kell behelyezni, majd az aljzatot bezárni. Így EA osztályú Permanent Link hozható létre 10 Gigabit Ethernet hálózathoz.

Az aljzat megfelel Cat.6A követelményeinek. Két változatban kapható: LED-del és LED nélkül. A kapcsolatkeresőt a LED-es aljzatba kell dugni. A LED-ek mindkét kábelvégen világítani kezdenek, így lehetséges a telepített szakasz azonosítása.

A csatlakozóblokk két kivitelben kapható: installációs kábelekhez (AWG24-AWG22, sárga) és hajlékony kábelekhez (AWG27-AWG26, fehér). Az előszerelt installációs csatlakozó mindkét oldalon húzásvédelemmel van ellátva. A húzásvédelemmel ellátott csatlakozóblokk kialakítása kisméretű, a kábel átmérőjénél csak minimális mértékben nagyobb. Az előszerelt installációs csatlakozót gyárilag teszteljük, a tesztprotokoll az egységcsomag része.

  LED LINK LINE installációs kábel

  A LED LINK LINE előszerelt fali kábelt a S/FTP Cat.7 AWG23 1000 MHz installációs kábellel konfekcionáljuk,mely  megfelel az EA osztály követelményeinek. RAL5015 (kék) színben szállítjuk. Az előszerelt fali kábel csatlakozókblokkokkal (AWG24 - AWG22, sárga) van felszerelve, mindkét végén behúzásvédelemmel és címkével van ellátva. 

  Előszerelt installációs kábelt 15 m, 20 m, 25 m, 30 m, 35 m, 40 m, 45 m, 50 m, 60 m, 70 m, 80 m és 90m hosszúságban is raktáron tartunk.

   LED LINK LINE kuplung Cat.6A árnyékolt

   + csatlakozóblokk fali kábelhez

   A LED LINK LINE kuplung a meglévő kábelszakaszok meghosszabbítására szolgál.

    

   Tovább a termékekhez

   Hálózati technológia katalógus