Schrack Technik Kft.

LED-es patch kábel és kereső

A strukturált kábelezés tervezésénél és az első telepítésénél általában sok időt fordítanak a logikai felépítésre. Az üzembehelyezéskor a patch kábelek világos rendszerben, részletesen dokumentálva kerülnek a hálózati szekrényekbe. A hozzárendelés egyértelmű. Idővel azonban változnak a követelmények és a szükségletek, és ennek megfelelően a kábeleket is átkötik. A dokumentáció módosítása azonban legtöbbször elmarad, így jön létre a szokásos káosz a hozzárendelésben. Szekrényeken átnyúló bekötések esetén (amilyenek pl. számítógépközpontban gyakoriak) a patch kábelek végeit alig lehet megtalálni. A következmény: időveszteség, és gyakran adatvesztés is a hibás dugaszolás miatt.

A megoldás: SCHRACK LED-es patch kábel és keresőkészülék (patchfinder) alkalmazása. Ezzel a nem megfelelő patch kábel kihúzása a múlté. A biztos hozzárendelés gyakori módosítások után is lehetséges.

 

A SCHRACK LED-es patch kábelek 10 Gigabit ethernet és 500 MHz sávszélességű adatátvitelre alkalmasak.

 

 

A SCHRACK LED-es patch kábelek világító és kereső (patchfinder) funkcióval szó szerint világosságot teremtenek a hálózati szekrényben. A LED-es patch kábel csatlakozójának hátoldalán két érintkezőnyílás található a kereső számára.

 

A keresőt a nyílásba dugva a kábel két végén a törésgátló hüvely pirosan világítani kezd. Az adatátvitel eközben természetesen biztosítva marad. Az optimális azonosításhoz három üzemmód áll rendelkezésre: állandó világítás, lassú és gyors villogás. Ezzel a hozzárendelés a switchportok villogása esetében is biztosítható.

 

További azonosítási segítséget jelentenek a különböző színű csipeszek is. Ezekkel a különböző szolgáltatások egyszerűen és rugalmasan megjelölhetők piros, kék, sárga és zöld színnel.

 

 Tovább a termékekhez

Hálózati technológia katalógus