Schrack Technik Kft.

Kommunikációs szekrények

Az igényes formatervezés találkozik a gazdaságos funkcionalitással.

A SCHRACK kommunikációs szekrények speciálisan az adatátviteli és kommunikációs alkalmazások számára kifejlesztett megoldások. Kialakításuk könnyen változtatható, a kiegészítők széles skálája biztosítja a jó felhasználhatóságot.

Az álló és fali szekrényei kiválóan megfelelnek irodai területre és az egyedi hálózatiközpontokba egyaránt. A gazdag tartozékválaszték nem hagy kívánnivalót.

Kommunikációs állószekrény 19" IP30

DS típusú álló szekrények elsődleges alkalmazási területe az iroda és irodához hasonló környezet. Alkalmazható központi elosztóként hálózati installációkban, de emeleti (al-)elosztóként is alkalmazható a strukturált kábelezés vízszintes területén is.

  • A levehető oldal- és hátfalak kényelmes, akár utólagos hozzáférést biztosítanak minden oldalról.
  • A beépített elemek hűtése passzívan történik a szellőzőnyílásokon át, vagy aktívan az opcionális tetőventilátorokkal.
  • A kábelbevezetés rugalmasan kialakítható a legkülönbözőbb előkészített nyíláslehetőségekkel, vagy az opcionális lábazattal.

 A DS szekrény az univerzális álló szekrény, amely a lehető legnagyobb alkalmazási területet lefedi.

Tovább a termékekhez

Kommunikációs fali szekrény 19“ IP30

A DW típusú 19“-os hálózati szekrény falra történő szerelésre kialakított megoldás. Elsődleges alkalmazási területek az irodák és irodához hasonló környezet, lakások, családi házak stb. Központi elosztóként kis és közepes hálózatokban, de emeleti (al-)elosztóként is alkalmazható a strukturált kábelezés vízszintes területén is. A levehető oldalfalak kényelmes, akár utólagos hozzáférést biztosítanak a beépített komponensekhez. A beépített elemek aktív hűtéséhez opcionális ventilátorok szerelhetők a tetőre és/vagy a fenéklemezbe.

 Tovább a termékekhez

Hálózati technológia katalógus

Kommunikációs szekrények