Schrack Technik Kft.

MC kompakt megszakítók

Átgondolt védelem MC kompakt megszakítókkal

Az MC megszakítók 16-1600A-ig négy építési nagyságban egységes, kompakt megszakító családot alkotnak. A kisebb áramerősségű tartományban található egy különleges kivitel, amely fáziskimaradás érzékelése révén motorvédelemre is alkalmas típus. A növelt megszakítóképességű kivitelek kielégítik az ipari felhasználás során jelentkező magasabb követelményeket. 

A megszakítók különféle hajtással rendelhetők: forgó vagy billenő kézi kapcsolós hajtás, motoros működtetés egyaránt választható. Munkaáramú és feszültségcsökkenési kioldó, földzárlatvédelem, hibaáramvédelem egészíti ki a lehetőségek sorát. 

Egyenfeszültségű alkalmazásokban a megszakítók a DC-3 kategória szerint alkalmazhatók. Az MC-A típus a max. 750V üzemi feszültségű és 500A áramerősségű egyenáramú hálózatok ideális védelmi készüléke. 

Termomágneses kioldóegységek alkalmazásával lehetőség nyílik az üzemi- és hibaáramok tényleges effektív értékeinek pontos érzékelésére. A kettős megszakítású érintkező kialakítás lehetővé teszi a nagy zárlati energiájú hálózatok biztonsági leválasztását 70kA-ig.

Tovább a termékekhez - Rögzített kivitel

Tovább a termékekhez - Dugaszolható és kocsizható kivitel