Schrack Technik Kft.

INFORMÁCIÓS NAP 2023 összefoglaló

 

Köszönjük az óriási érdeklődést a 2023-as SCHRACK TECHNIK INFORMÁCIÓS NAPOKON!

 

Bízunk benne, hogy a rendezvényen a villamosipart leginkább érintő témákban minden kedves Vendégünknek segítségére voltunk.

 

🔵több, mint 1600 vendég

🔵9 város, 13 alkalom

🔵több száz kiállított termék

Az alábbi témákban segítettük Önöket:

dome drón
  • Új MODUL 4000 innovációi: 

Az előadásban bemutattuk a több mint egy évtizede piacon lévő MODUL4000 rendszerünk legújabb innovációit, melyek segítségével csökkenthető az elosztóberendezés bekerülési költsége, szerelhetősége javul, az utólagos bővíthetősége könnyen biztosítható.Áttekintettük az újdonságokat a régi rendszerhez képest, valamint részletesen beszámoltunk az új rendszerelemekről (pl.: főgyűjtősín), az új elosztóhoz kapcsolódó szolgáltatásokról.

 

  • ​Hálózati leválasztó védelmi relé: 

Áttekintettük a készülék használatára vonatkozó előírásokat, rendeleteket, alkalmazási példán keresztül bemutatásra került a védelmi készülék valamennyi funkciója, valamint az eszközhöz kapcsolódó dokumentáció csomag és szolgáltatás rendszer.

 

  • Elektromos autó töltőállomás megoldások: 

Áttekintetük a téma jogszabályi hátterét, bemutatásra kerültek a különböző felhasználási területek és azok sajátosságai, illetve az ezekhez használható Schrack készülékek. Egy társasházi példán bemutattuk mind a statikus, mind pedig a dinamikus energia menedzsment lehetőségeket.

 

  • Schrack Design program: 

A szintén több éve használt ingyenes tervezőprogram legújabb fejlesztéseit mutattuk be az előadás során. Ezek között megtaláljuk a template megoldásokat, valamint az ezekhez kapcsolódó tervezési munkát segítő új funkciókat. Néhány gondolatot ejtettünk a fejlesztés alatt álló új funkciókról, melyek az új MODUL4000 rendszer könnyebb tervezhetőségéhez kapcsolódnak.

 

Önök mondták:

„Nagyon érdekesek voltak a témák, a mindennapi munkavégzésben fogom tudni hasznosítani”

 

„Sok az újdonság. Jó látni, hogy ennyit fejlődött tavaly óta a cég.”

 

„Új innovációkat ismerhettünk meg, érdekelt minket az autótöltés, napelemes  és hálózati rendszerek - nagyon szuper az egész.”