Schrack Technik Kft.
  • FOTOVILLAMOS RENDSZERELEMEK

    A megújulás útján

Fotovillamos rendszerelemek

A Schrack Technik átfogó termékpalettát kínál a fotovillamos moduloktól a túlfeszültség-védelemig. Ezek egy ideálisan konfigurált fotovillamos rendszerek megfelelő tartozékai.

A megújuló energiaforrások - napenergia, szélenergia, vízenergia, geotermikus energia - alkalmazásakor az energiatermelési folyamatban nem járulunk hozzá a széndioxid kibocsátáshoz és a globális felmelegedéshez. Egy adott terület függése is csökkenthető a gáz- és olajáraktól. Felhasználhatóságuk és a megtérülés ideje függ az egyes térségek adottságaitól. 

A nap hatalmas energiaforrását ma már lehetséges elektromos energiává alakítani. A fotovillamos rendszer segítségével környezetbarát módon használhatjuk ezt a kimeríthetetlen energiaforrást.

Egyszerű telepítés, az energia költségek csökkentése, nagy hatékonyság, megbízhatóság, alacsony karbantartási igény és tartós hozzájárulás a környezetvédelemhez - ezek az alapvető előnyei a napelemes rendszereknek.

 

PV modulok

A Schrack Technik számos PV-modult (poli- vagy monokristályos, teljesen fekete, felezett cellás) kínál a PV-rendszerekhez az optimális energia kinyerése érdekében. A nagy modulkapacitások, akár 425 Wp, lehetővé teszik a rendelkezésre álló tető- és szabad területek maximális kihasználását.

Előnyök és jellemzők

  • Magas modul teljesítmények
  • Sokoldalúan felhasználható inverterek
  • Tartórendszerek sátortetőkhöz és lapostetőkhöz
  • Védelmi készülékek fotovillamos rendszerekhez
  • Hálózatszinkron és szigetüzemű rendszerekhez használható készletek

A magánházakon elhelyezett fotovoltaikus rendszerek a saját villamosenergia-szükséglet 20-30%-át fedezik. A fennmaradó részt a közüzemi hálózatba táplálják be többletként, nagyon alacsony villamosenergia-tarifák mellett. Intelligens energiagazdálkodási rendszerrel a belső fogyasztás kb. 40-60%-a is fedezhető

Tovább a termékekhez

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

További információk: