Schrack Technik Kft.

Továbbra is a legmegbízhatóbb cégek között a SCHRACK!

 

AAA Silver tanúsítvány bizonyítja cégünk pénzügyi stabilitását

 

Cégünk a Bisnode AAA (tripla A) Silver tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik.

A tanúsítványt azok a vállalkozások érdemelhetik ki, melyek az elmúlt években folyamatosan megfeleltek a Bisnode AAA nemzetközi minősítési rendszer legszigorúbb kritériumainak, és melyekkel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Tanúsítványunk itt tekinthető meg.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így büszkék vagyunk rá, hogy ezt egy külső szakértő is megerősítette.

Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.


Az, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Büszkén állíthatjuk, hogy a jövőben is a piac stabil szereplői leszünk.

A Bisnode 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil.

Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén. 

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.