Schrack Technik Kft.

AAA Gold tanúsítvány

A SCHRACK SIKERE TOVÁBBRA IS TÖRETLEN!

 

Hatalmas megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy már 5. éve vagyunk a legmegbízhatóbb magyar cégek között.

Pandémiás időszak ide vagy oda, mi teljes bedobással dolgoztunk minden egyes nap, a rendelkezésünkre álló lehetőségekhez mérten. A küldetésünk világos és egyértelmű volt: az ügyfeleink a lehető legelégedettebbek legyenek. 

A munkánk eredményét mi sem mutathatná jobban, hogy már ötödik éve válunk Bisnode AAA (tripla A) tanúsítvány büszke tulajdonosává (ebben az évben már Gold fokozatra is léptünk), mellyel Magyarországon a cégek csak nagyon kevés százaléka rendelkezik. 

A tanúsítványt azok a vállalkozások érdemelhetik ki, melyek az elmúlt években folyamatosan megfeleltek a nemzetközi minősítési rendszer legszigorúbb kritériumainak. A minősítés alátámasztja azt a tényt, hogy az ilyen vállalatokkal kialakított üzleti kapcsolatoknak, a pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
 

AAA Gold tanúsítvány bizonyítja cégünk pénzügyi stabilitását.

 

Tanúsítvány megtekintése
 

A vállalkozások minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történnek,  arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különböztet meg minket és a kitűntetett társainkat.

Az, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el a cégünket, arra enged következtetni, hogy megfelelően haladunk a terveink megvalósulásával.

Biztosak vagyunk abban, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozhatjuk azt a bizalmat, amelyre egyre nagyobb szükség van a hosszú távú és stabil üzleti kapcsolatokban.

 

Büszkén és magabiztosan állíthatjuk, hogy a jövőben is a piac stabil szereplői leszünk.