Schrack Technik Kft.

AAA Gold tanúsítvány

AAA_2023

A SCHRACK SIKERE TOVÁBBRA IS TÖRETLEN!

 

Hatalmas megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy már 7. éve vagyunk a legmegbízhatóbb magyar cégek között.

Küldetésünk továbbra is világos és egyértelmű: ügyfeleink a lehető legelégedettebbek legyenek. 

Munkánk eredményét mi sem mutatja jobban, hogy cégünk a Dun & Bradstreet AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg immár hetedik éve mely azt jelzi, hogy a velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Dun & Bradstreet AAA (tripla A) GOLD fokozatával a magyarországi vállalatok nagyon kevés százaléka rendelkezik, azonban a Schrack Technik Kft. már harmadik éve birtokolja ezt. A tanúsítványt azon cégek érdemelhetik ki, melyek az elmúlt években folyamatosan megfeleltek a nemzetközi minősítési rendszer legszigorúbb kritériumainak. A minősítés alátámasztja azt a tényt, hogy az ilyen vállalatokkal kialakított üzleti kapcsolatoknak, a pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
 

AAA Gold tanúsítvány bizonyítja cégünk pénzügyi stabilitását.

Tanúsítvány megtekintése

Azzal, hogy egy független, nemzetközi  szakértő elismerte cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében, fejlesztésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Dun & Bradstreet tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Biztosak vagyunk abban, hogy a Dun & Bradstreet tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozhatjuk azt a bizalmat, amelyre egyre nagyobb szükség van a hosszú távú és stabil üzleti kapcsolatokban.

Büszkén és magabiztosan állíthatjuk, hogy a jövőben is a piac stabil szereplői leszünk.